Skip to main content

MIG/MAG af-lasser gezocht

Country: the Netherlands – Education level: VocationalFlexible

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een af-lasser die kan MIG/MAG lassen. Als af-lasser zorg je ervoor dat de snelle hecht-las, gemaakt door de samenstellers mooi afgelast word voor het oog. Doordat er een enorme veelzijdigheid aan producten en

Job Description technical vacancy MIG/MAG af-lasser gezocht

Als af-lasser ligt in eerste instantie je verantwoordelijkheid op het af-lassen van de verschillende producten en projecten. Jouw werk word gezien door de klant en moet dan ook mooi afgerond worden. Je last volgens de MIG/MAG techniek en bent onderdeel van de familie. Op die manier ga je ook met je collega's om en je laat elkaar dan ook in de waarde. 

Company description

Onze opdrachtgever vervaardigd een veelvoud aan diverse en veelzijdige producten en projecten. Er word gebruik gemaakt van verschillende metalen en daardoor is er geen dag hetzelfde. Onze opdrachtgever gaat uit van de zelfredzaamheid van haar medewerkers en je krijgt dan ook heel veel ruimte en vrijheid om je eigen werk uit te voeren. 

We offer technical vacancy MIG/MAG af-lasser gezocht

Wij bieden een baan waarin jij jezelf uitstekend kan ontwikkelen en er zijn zelfs opleidingsmogelijkheden. Jij ontvangt veel vrijheid in je baan en word niet constant op je vingers gekeken. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden en je ontvangt een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een vast dienstverband om er zodoende te kunnen werken tot aan je pensioen. 
Wij bieden een salaris tussen de € 2200 en € 2800,- bruto per maand op basis van je ervaring en kennis. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy MIG/MAG af-lasser gezocht

Jij kan op niveau 3/4 MIG/MAG lassen en hebt hier ook certificaten voor. Jij vindt het fijn om veel vrijheid in je werk te hebben en zelfstandig beslissingen te kunnen maken. Omdat je ook in gevangenissen kan komen te werken, ben je in staat om een verklaring omtrent gedrag aan te vragen (VOG). 
Verder durf jij jezelf te zijn en ben je een teamspeler die het leuk vind om nieuwe vaardigheden aan te leren. Je kan technische tekeningen lezen en vanaf deze tekeningen werken.

Other information

Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.