Skip to main content

Mobiele fietsenmaker

Country: the Netherlands – Location: Eindhoven – Education level: VocationalPermanent position

Ben jij een zelfstandige fietsenmaker, die graag onderweg is en serviceverzoeken aan E-bikes wilt uitvoeren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Job Description technical vacancy Mobiele fietsenmaker

De functie is veelzijdig, je krijgt een eigen service bus en hier ben je veel mee onderweg. Je rijdt van klant naar klant om onderhoudswerkzaamheden en servicebeurten uit te voeren op die locatie, je behoort dan tot het mobiele service team. Er wordt gekeken naar jouw eigen woonplaats en vanaf daar ben je in jouw eigen regio aan het werk, dus op het moment dat jij de bus instapt begint jouw werkdag.


Company description

Omdat dit bedrijf ontstaan is uit een klassieke bezorgservice, weten zij precies waar je dienstverlening naar klanten toe in gevaar kan komen. Bijvoorbeeld door een elektrische bezorgfiets waar wat mee aan de hand is. Wie gaat die à la minuut repareren? En als het niet direct kan, hoe lang gaat het dan duren? Je weet dat je klanten geen boodschap hebben aan je klagen. Zij willen hun product gewoon op tijd geleverd hebben. Precies zoals je hebt beloofd. Om die problemen te ondervangen, hebben zij een aantal jaren geleden onze focus verlegd van delivery naar service. Zij hebben een E-bike als bezorgfiets laten ontwikkelen die voor iedere bezorgservice geschikt is. Problemen die zij eerst zelf zijn tegengekomen, hebben ze getackeld. Op deze manier hebben ze de bezorgcyclus geoptimaliseerd. Zij kunnen in hun serviceverlening naar de klanten toe de lat erg hoog hangen.

We offer technical vacancy Mobiele fietsenmaker

Geen dag is hetzelfde, je krijgt een eigen service bus en rijdt van klant naar klant. Het salaris wordt berekend d.m.v. jouw ervaring, kennis en leeftijd. De regio wordt bepaald vanaf jouw woonadres, je krijgt een planning en moet er zelfstandig voor zorgen dat iedere klant op locatie geholpen wordt. Deze job is dus in alle opzichten een uitdaging.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Mobiele fietsenmaker

  • Je hebt ervaring als fietsenmaker en kennis van E-bikes.
  • Oog voor detail, je kunt goed nauwkeurig en zelfstandig werken.
  • Je bent een harde werker en goed gemotiveerd.
  • Fulltime beschikbaar voor werk.
  • Je bent flexibel en kunt goed oplossingsgericht denken.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Other information

Location:
Eindhoven
Education level:
Vocational
Sectors:
Bike
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.