Skip to main content

Montage Medewerker

Country: the Netherlands – Location: Ede – Education level: VocationalFlexible

Onze partner is actief in de reclame-uitingen en werkt voor gerenommeerde en grote bedrijven. Van raamstickers tot aan lichtreclame produceren zij alles zelf en plaatsen zij dit op verschillende locaties in het land. Samen met je collega's ben jij lekker

Job Description technical vacancy Montage Medewerker

Jij bent veel onderweg en meestal samen met je collega's. Je plaatst de reclame-uitingen o.a als raamstickers, reclameborden, lichtreclame en geveluitingen.   Ondertussen maak je een praatje met de klant en leer je veel van je collega's.

Company description

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar veel belang wordt gehecht aan de werksfeer , de samenwerking en werken met plezier. Daarnaast zorgen zij voor hun medewerkers door ze vastigheid te bieden en andere leuke extra's. Op vrijdag stop je iets eerder om in de gloednieuwe bar met je collega's een spelletje te doen of om met een borrel de week af te sluiten.

We offer technical vacancy Montage Medewerker

Wij bieden een jaarcontract aan met uitzicht op een vast contract . Daarnaast is er een reiskostenvergoeding en een goed salaris volgens de CAO signing-bedrijven. Ook is er de mogelijkheid om snel door te groeien naar een hoger salaris en meer verantwoordelijkheid . Je vertrekt met een nieuwe bus en meestal met je collega's vanaf de standplaats in Ede. Je bus is dan al volgeladen en er is genoeg ruimte om je eigen auto gratis voor de deur te parkeren. Elke vrijdag is er een gezamenlijke borrel in de gloednieuwe bedrijfskantine/bar. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Montage Medewerker

Omdat je veel onderweg bent en dit bij kleine opdrachten zelfstandig gebeurt, is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Verder kan het vanwege files voorkomen dat je in de ochtend eerder van huis gaat en dan ook eerder stopt, of dat je wat langer doorgaat om op kosten van de baas lekker te eten. Dit vraagt wel om flexibiliteit in je werktijden. Daarnaast is het belangrijk dat je graag je best doet en veel wil leren.

Other information

Location:
Ede
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.