Skip to main content

Montagemedewerker trappen en balustrades

Country: the Netherlands – Location: Ommen – Education level: Basic levelProject

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar zeer gemotiveerde montagemedewerkers voor verschillende projecten in Nederland. 

Job Description technical vacancy Montagemedewerker trappen en balustrades

Voor deze functie zijn wij op zoek naar meerdere montagemedewerkers die in staat zijn samen met hun ervaren collega trappen te plaatsen. De meeste trappen zijn van metaal. Vanzelfsprekend kan de trap of balustrade ook houten onderdelen of zelfs veiligheidsglas bevatten. Je plaatst trappen op diverse locaties vanaf ontwerptekening. Je komt bij klanten over de vloer, je werkt op verschillende locaties en je werkt altijd samen met een collega. 

Company description

Onze opdrachtgever is een modern bedrijf dat al meer dan 25 jaar specialist is in ontwerp, fabricage en montage van (stalen) trappen en balustrades.    Onze opdrachtgever plaatst haar producten in zowel appartementen als in bedrijfsgebouwen, woningbouw en utiliteit. Een trap of balustrade is maatwerk. Ontwerpen worden gemaakt door de opdrachtgever waarbij de klant haar wens centraal staat. Het bedrijf heeft een informele  bedrijfssfeer, heeft klantvriendelijkheid hoog in ’t vaandel staan en de medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf. De meeste trappen en balustrades zijn van metaal, echter hout, glas en kunststof trapontwerpen behoort eveneens tot de mogelijkheid voor zowel ontwerp als montage.  

We offer technical vacancy Montagemedewerker trappen en balustrades

Je wordt door Maintec uitgezonden aan de opdrachtgever. Bij goed functioneren kom je in vaste dienst van de opdrachtgever. Het salaris is op basis van de CAO kleinmetaal. Verder ontvang je van ons natuurlijk je reiskostenvergoeding en bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op. Ben je eerder via een uitzendorganisatie werkzaam geweest en is dit nog niet langer dan 26 weken geleden? Dan krijg je van ons vanaf dag 1 een basispensioen. De reisafstand van maximaal 30 km is belangrijk omdat je gaat carpoolen met collega's en een servicebus mee krijgt met de juiste materialen. Verlopen VCA maar voldoe je voor de rest wel aan de functie-eisen?  Is onze opdrachtgever naar je geïnteresseerd? Dan gaan wij samen met jou overleggen of er opleidingsbudget vrijgegeven kan worden. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Montagemedewerker trappen en balustrades

Voor deze functie is technisch inzicht en ervaring als montagemedewerker belangrijker dan opleiding. heb jij ervaring als montagemedewerker, al dan niet bij klanten, ben je klantvriendelijk, kun je goed samenwerken en ben je in staat producten in elkaar te monteren vanaf ontwerptekening? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Het belangrijkste is dat je in bezit bent van VCA Basis, maximaal 30 km woonachtig bent vanaf Ommen, fulltime beschikbaar en je hebt geen 9-5 mentaliteit. 

Other information

Location:
Ommen
Education level:
Basic level
Sectors:
Construction, Civiel
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Bert Meijer
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
bert.meijer@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.