Skip to main content

Monteur

Country: the Netherlands – Location: Heerenveen – Education level: VocationalFlexible

Op zoek naar een uitdagende monteurs functie waarin er volop ruimte is voor ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Job Description technical vacancy Monteur

Als koeltechnisch monteur voer je service, installatie en onderhoud uit op de koelunits bij klanten. Het werken met koelunits biedt een mooie combinatie van dieseltechniek, koeltechniek en elektrotechniek. Je weet je op al deze onderdelen in te zetten en verder te ontwikkelen, en krijgt gedegen opleiding en training om met onze producten te kunnen werken. Je weet hoe het is om in een team te werken en beseft het belang van goed klantencontact. Een goede service leveren aan de klant is wat jou motiveert. Na een gedegen inwerkperiode zal jij ook incidenteel de service in gaan.

Company description

Je komt te werken in de werkplaats bij een leuk veelzijdig bedrijf. Je gaat aan de slag in een klein team met ervaren monteurs, en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het bedrijf is gelegen op een industrieterrein even buiten het centrum.

We offer technical vacancy Monteur

Naast een uitdagende functie met goede doorgroei- en scholingsmogelijkheden bieden wij jou ook een marktconform salaris aan de hand van de cao metaalbewerkingsbedrijf. Verder kom je te werken in een klein, gezellig en informeel team waar een prettige werksfeer voorop staat.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Monteur

Je hebt een afgeronde opleiding motorvoertuigentechniek of elektrotechniek op MBO-niveau. Een achtergrond in de koeltechniek is een pré. Je hebt enkele jaren ervaring in de autotechniek, bijvoorbeeld als monteur in een werkplaats of buitendienst. Je hebt een flexibele instelling t.a.v. werktijden (geen ploegendienst) en werkplek. Daarnaast ben je leergierig, nieuwsgierig, heb je gevoel voor techniek en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Other information

Location:
Heerenveen
Education level:
Vocational
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeannette Saelman-Zweed
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 E
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
jeannette.zweed@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.