Skip to main content

Monteur / hulpmonteur

Country: the Netherlands – Location: Emmen – Education level: VocationalProject

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (hulp) monteur in bezit van VCA  en hoogwerkcertificaat.  Het gaat om de zomerperiode week 29 tot 36, maar eerder beginnen kan.

Job Description technical vacancy Monteur / hulpmonteur

Wij zijn op zoek naar een medewerker die technisch inzicht heeft, zeer gemotiveerd is en graag als hulp monteur aan de slag wil. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de monteur bij diens werkzaamheden waaronder het aangeven en vasthouden van materiaal, het monteren van onderdelen op aanwijzing, en bevoorraden van materialen voor de monteur. 

Company description

Onze opdrachtgever is specialist in fabricage en plaatsen van transport technische componenten voor transportbandsystemen.  

We offer technical vacancy Monteur / hulpmonteur


Required Skills / Qualifications technical vacancy Monteur / hulpmonteur

Voor deze functie is het heel belangrijk dat je gemotiveerd en flexibel bent. Je werkt nauw samen met een collega en dan is het wel zo fijn als je samen de klus klaart, ook als dit buiten werktijden is. Je doet voorbereidende werkzaamheden op de werklocatie in Emmen maar de uitvoerende werkzaamheden voer je door heel Nederland uit. De meeste werkzaamheden vinden overigens plaats in Groningen, Drenthe en Overijssel. Je hebt dus een grote mate van reisbereidheid. Je rijdt vanaf de locatie in Emmen naar de werkplek voor die dag/week. 

Omdat veiligheid voorop staat, moet je wel in bezit zijn van een VCA basis of de bereidheid die op zeer korte termijn, in eigen tijd, te gaan halen. 


Other information

Location:
Emmen
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Janny Klei
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
janny.klei@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.