Skip to main content

Monteur in opleiding gezocht

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Ben jij een aanpakker en wil je graag leren? Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die zich willen ontwikkelen in de functie van monteur, houden van lekker werken en goed met mensen overweg kunnen en plezier halen uit klantencontact.

Job Description technical vacancy Monteur in opleiding gezocht

In de functie van monteur ga je in eerste instantie samen met een collega op pad naar diverse klanten die kunnen variëren van particulieren tot aan zorginstellingen. Je komt overal en spreekt met iedereen. Het is dan ook belangrijk dat jij even de tijd maakt om met je klant te praten. Het werk is niet vies en met de juiste gereedschappen kan jij de moeilijkste rioolverstopping oplossen zonder bijbehorend breek en sloopwerk.Soms vinden de werkzaamheden buiten plaats en ben je afhankelijk van het weer maar over het algemeen ben je binnen en gewoon bij mensen thuis.  

Company description

Onze partner is in zijn vakgebied de grootste van Nederland, echter ben je binnen dit sfeervolle familiebedrijf nog steeds iemand die er toe doet. Dit blijkt onder meer uit de lange dienstverbanden van veel van jouw toekomstige collega's. Tevens kan je trots vertellen op verjaardagen dat je werk onzichtbaar is maar net zo onmisbaar. Want zeg nou zelf? Rioleringsbeheer wordt alleen besproken op de momenten dat het niet werkt.

We offer technical vacancy Monteur in opleiding gezocht

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een lang en vast dienstverband . Afhankelijk van je kennis en ervaring, een startsalaris in functiegroep 1 tussen de € 1950 en € 2500,- bruto per maand. Een gezellige en prettige werksfeer in een warme en familiaire omgeving. Tevens bieden wij alle mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en zelfs het behalen van je rijbewijs B (of groter) bestaat tot de reële opties. Je gaat werken met het beste gereedschap in een moderne bus. Uiteraard is dit een functie waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid draagt over hoe jouw werkdag er uitziet.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Monteur in opleiding gezocht

Kort gezegd zoeken wij leuke mensen die graag willen leren in de techniek. Mensen die houden van divers en uitdagend werk en die houden van klantcontact. Het is dan ook belangrijk dat je een sociale en en representatieve, nette uitstraling hebt. Wij vragen enige affiniteit met techniek en bij voorkeur een rijbewijs B.

Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.