Skip to main content

Onderhoudsmonteur CV ketels (in opleiding)

Country: the Netherlands – Location: Gelderland en Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Ben jij op zoek naar een baan waarin je elke dag met passie je ei kwijt kan? Wil jij graag voor jouw klant het verschil maken tussen een warme douche of een koude douche? Wij zijn op zoek naar mensen die graag het vuur aan hun schenen leggen in hun werk.

Job Description technical vacancy Onderhoudsmonteur CV ketels (in opleiding)

Als onderhoudsmonteur weet jij wat jouw te doen staat. Je start de dag met een blik op je tablet en gaat op pad. Jij bent niet alleen een monteur die snel zijn adressen in aantallen afwerkt maar hebt oog voor service en kwaliteit. Je maakt een praatje met de klant en luistert naar wat die te vertellen heeft en daarom krijg je dan ook genoeg tijd op een dag. Er is namelijk veel aandacht voor een goede balans tussen werk en prive.  Gemiddeld ga je op bezoek bij 4 adressen op een dag. Omdat het gebied waarin je werkzaam bent behoorlijk groot is, kan het zijn dat je langer dan 8 uur aan het werk bent. Aangezien reistijd ook werktijd is, krijg je deze uiteraard voor 100% vergoed. Binnen een maand tot 3 maanden ben je zelfstandig na een goed en gedegen inwerktraject, maar sta je natuurlijk niet alleen. Het werkgebied is de regio Tiel-Utrecht-Amersfoort-Zevenaar.

Company description

Onze partner is een bekend familiebedrijf dat ondanks zijn landelijke bekendheid, zijn roots heeft kunnen vasthouden. Je collega's werken er over het algemeen al jaren en gaan er ook niet meer weg. Waarom niet? Er wordt goed voor je gezorgd, je kan je altijd blijven ontwikkelen, je werkt altijd met nieuw gereedschap en materialen en je inzet word gewaardeerd. De afdeling bestaat uit collega's die allemaal passie hebben voor het vak installatietechniek en graag hard werken maar ook altijd in zijn voor een geintje en oog hebben voor elkaar.

We offer technical vacancy Onderhoudsmonteur CV ketels (in opleiding)

Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract , een inwerktraject van 1-3 maanden en je bent vanaf dag 1 gewoon fulltime in dienst.Vanaf het moment dat je zelfstandig op pad gaat, dan krijg je nieuw gereedschap, een nieuwe tablet en een nieuwe bus tot je beschikking. Wij besparen ook niet op opleidingen en dagen je juist uit om te leren . Je start afhankelijk van je kennis en ervaring op minimaal € 2000,- bruto per maand. Heb je meer ervaring en kennis dan kan je tot € 3400,- bruto per maand verdienen. Voor de deur zijn voldoende parkeermogelijkheden, echter is dit bij de klant niet altijd het geval. Er is een pensioenregeling en je komt in team terecht waarin mensen om elkaar geven en je dingen willen leren en uitleggen. Je staat er nooit alleen voor.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Onderhoudsmonteur CV ketels (in opleiding)

Uiteraard is het fijn als je een ervaren installatiemonteur bent, maar ook zonder ervaring mag je natuurlijk reageren. Lijkt deze functie jou gewoon leuk en wil je graag opgeleid worden, dan ben je van harte welkom! Wij vragen wel een rijbewijs B als absolute eis en om het werk voor jezelf behapbaar te maken, woon je tussen Arnhem-Tiel-Utrecht-Amersfoort in. Verder vinden wij het heel belangrijk dat jij een leuk persoon bent die houdt van leren, samenwerken en service verlenen. Enige affiniteit met techniek is wel prettig en wij vinden het belangrijk dat je van plan bent om jaren bij ons te blijven.

Other information

Location:
Gelderland en Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.