Skip to main content

Opbouwmonteur

Country: the Netherlands – Location: Vuren – Education level: VocationalFlexible

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een opbouwmonteur, oftewel een echte bouwer. Zowel zelfstandig als samen met je collega's bouw je nieuwe compact machines tot 10 ton op naar klantspecifieke wensen.

Job Description technical vacancy Opbouwmonteur

De functie bestaat uit het opbouwen van compact-machines tot 10 ton. Hierbij volg je vaste procedures waarbij je jouw eigen werk controleert. De functie bestaat uit een diversiteit aan werkzaamheden en technieken, aangezien dit afhankelijk is van de klantwensen. Constructiewerk/lassen/sleutelen maar ook licht elektrische werkzaamheden behoren tot de inhoud van de functie.
De werkzaamheden zijn fysiek niet zwaar en dus voor een langere tijd goed vol te houden en wij hebben ook voor een veilige werkomgeving . Wij bieden je toekomstperspectief.

Company description

Onze opdrachtgever is de oudste, grootste en bekendste importeur van graafmachines uit de Verenigde Staten. De kracht van onze klant is dat zij met een gigantisch personeelsbestand toch nog zo gewoon zijn gebleven. Er heerst een open en mensgerichte sfeer waardoor iedereen zich gewaardeerd voelt en optimaal kan presteren.
Onder de medewerkers heerst ook een gevoel van trots omdat je voor een gevestigde naam mag werken en dat is dan weer leuk om op verjaardagen te vertellen. Wij hechten aan een goede balans tussen werk en privé .

We offer technical vacancy Opbouwmonteur

Wij bieden een leuke en gevarieerde baan waarin je constant met allerlei facetten van techniek bezig bent en waar nodig kunnen wij je ook nog het een en ander leren. Ondermeer via bijvoorbeeld een opleiding of cursussen bieden wij de mogelijkheid tot het behalen van certificaten . Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij je een salaris tussen de € 2100 - € 2800,- bruto per maand. Tevens geld er een reiskostenvergoeding en een uitstekende ruime pensioenregeling .
Omdat wij graag gelukkig personeel hebben, krijg je ook een sport-abonnement en korting op onze eigen producten. Daarnaast hebben wij een collectieve ziektekostenverzekering en behoort een laptop en individuele bonusregeling tot de secundaire voorwaarden . Bij goed functioneren behoort een vast contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er goede carriéremogelijkheden en goede parkeervoorzieningen .

Required Skills / Qualifications technical vacancy Opbouwmonteur

Wij zoeken iemand die houdt van een positieve werksfeer waarin je zelfstandig goed kan functioneren maar ook in teamverband je beste beentje voor zet.
Verder heb je een afgeronde opleiding op VMBO of MBO niveau en aantoonbaar affiniteit met techniek. Het is belangrijk dat je begrijpend Engels kan lezen aangezien de handleidingen in het Engels zijn opgesteld. Tot slot vind je het leuk om dienstverlenend te werken.

Other information

Location:
Vuren
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Tjeerd Smeding
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
Tjeerd.smeding@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.