Skip to main content

Panelenbouwer

Country: the Netherlands – Location: Veghel – Education level: VocationalFlexible

Vind jij het belangrijk een grote mate van zelfstandigheid te hebben in je werk? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een panelenbouwer.  

Job Description technical vacancy Panelenbouwer

Als Panelenbouwer  ben je verantwoordelijk voor het bekabelen van besturingskasten volgens schema’s en tekeningen. Zonder jou zouden er geen werkende installaties zijn. 

Je taken bestaan uit het samenstellen van elektro componenten, maken van kabelbomen, het aan de hand van tekening samenstelling van schakel en besturingskasten, het monteren van goten en spanningsrails, bedrading monteren, aansluiten van spanningsrails, monteren van diverse componenten op de spanningsrails. Het assembleren van elektro onderdelen, plaatsen van controle panelen, aansluiten verlichtingspanelen en het plaatsen en aansluiten van overige voorkomende instrumenten.

Company description

Onze klant adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door de marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Zij vormen een netwerk van specialisten die samen met u de industriële prestaties van uw productieproces willen verbeteren.

We offer technical vacancy Panelenbouwer

In eerste instantie ben je werkzaam via Maintec bij onze opdrachtgever. Maintec biedt een marktconform salaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Ook zijn wij actief in bijscholing van onze medewerkers. Voor deze functie zijn doorgroeimogelijkheden naar de eindbewerking.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Panelenbouwer

Voor deze functie vragen wij ervaring in vergelijkbare functie, een afgeronde opleiding elektrotechniek MBO 3 niveau en je bent in bezit van VCA Basis. Verder kun je onder tijdsdruk werken en ben je in bezit van NEN3140. Je bent ambitieus en leergierig en klantgericht. Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever.  

Other information

Location:
Veghel
Education level:
Vocational
Sectors:
Chemie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Esther Jacobs
Contact address:
Looyenbeemd 3 b
Zipcode:
5652 BH
Location:
Eindhoven
Phone number:
+31402693433
email:
esther.jacobs@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.