Skip to main content

Pijpfitter

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalProject

Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland, Brabant en Antwerpen. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote

Job Description technical vacancy Pijpfitter

Als pijpfitter bij Maintec ga je zelfstandig of in samenwerking met een collega aan de slag om alle voorkomende technische installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen en om eventuele storingen opgelost te krijgen. Door het gebruik van jou kennis, vakkundigheid en de vereiste branche certificaten ben jij deze uitdagingen de baas en liggen je verantwoordelijkheden bij het succesvol opleveren van je opdrachten. Je kan worden ingezet in de disciplines: (petrochemische)industrie, scheepsbouw, ketelruimtes utiliteit of chemie (service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw).Company description

Onze opdrachtgever is een betrouwbare en gezonde organisatie, zij is actief in de industriële & maritieme sector en is opzoek naar een enthousiaste, passende, kandidaat om hun team te versterken in Vlissingen.

De opdrachtgever onderhoud en fabriceert technische installaties (leiding/pijp werk) van diverse afmeting in lengte, dikte en diameter, vervaardigd van staal en/of RVS afhankelijk van het te transporteren product en klantspecificaties.

We offer technical vacancy Pijpfitter

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Pijpfitter

-Minimaal (nivo 2) MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, bij voorkeur WTB

-Certificaten als Flens verbindingen, hoogwerker en IS006 zijn een pré

-Bij voorkeur kennis en ervaring met dik en dunwandige (RVS) pijp, lassen en sleutelen

-Goede communicatieve vaardigheden

-Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

-Goed probleemoplossend vermogen

-Oog voor detail, veiligheid en kwaliteit

-Flexibel

-Rijbewijs B (pré)

-VCA Basis (pré)

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Ralph van Sluijs
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
ralph.van.Sluijs@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.