Skip to main content

Plaatwerker / Autoschadehersteller

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Job Description technical vacancy Plaatwerker / Autoschadehersteller

Wegens groeiend werkaanbod is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren allround (1e) Autoschadehersteller/Plaatwerker met passie voor het vak. 

Als Autoschadehersteller voer je zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Dit omvat onder meer het herstellen en vernieuwen van plaatdelen en het richten, meten en uitlijnen van carrosserieën. Je werkt volgens de richtlijnen en specificaties van de fabrikant en/of technische werkinstructies. Hierbij maak je gebruik van de modernste reparatiemethodieken. Dé- en montagewerkzaamheden maken eveneens deel uit van je werkzaamheden. Je treedt direct op contractbasis in dienst bij onze opdrachtgever. 

Company description

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde Automotive organisatie, het bedrijf maakt deel uit van een solide dealerholding met vestigingen in heel Nederland. 

We offer technical vacancy Plaatwerker / Autoschadehersteller

Je kunt een uitdagende functie verwachten met veel afwisseling en brede verantwoordelijkheden. Hier hoort vanzelfsprekend een prima salaris bij, passend bij je opleiding en werkervaring. Tevens is er ruimte voor eigen initiatief waarbij jouw positieve inbreng bijzonder wordt gewaardeerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een goed uitgeruste moderne werkplaats met ruime werkplekken, binnen een team van professionals. Tot slot treed je direct en rechtstreeks op contractbasis in dienst bij onze opdrachtgever.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Plaatwerker / Autoschadehersteller

Voor deze verantwoordelijke functie zoeken wij jou als ervaren kandidaat! Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 Autoschadehersteller (of vergelijkbaar) en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een dergelijke functie. Je steekt graag de handen uit de mouwen en gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Je staat open voor nieuwe reparatiemethodes, volgt graag trainingen teneinde jezelf te blijven ontwikkelen en je werkt graag in teamverband. Je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Automotive
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Petra Oudhuis
Contact address:
Pijlstaartlaan 5 a
Zipcode:
3704 HS
Location:
Zeist
Phone number:
088-5252910
email:
petra.oudhuis@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.