Skip to main content

Procestechnicus

Country: the Netherlands – Location: Eemshaven – Education level: VocationalFlexible

Ben jij een Proces man/vrouw met hoog verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor techniek? Dan zoeken wij jou!

Job Description technical vacancy Procestechnicus

Als Productietechnicus bewaak je het productieproces waarbij je zorg draagt voor een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid, beschikbaarheid en rendement van de eenheid. Je speelt in op de veranderende vraag, waarbij je productiemiddelen tijdig uit of in bedrijf neemt en waarborgt de kwaliteit, veiligheid en Emissies van de productie-installaties. Hierbij zijn jouw taken o.a.:

- Je bewaakt het productieproces en grijpt zo nodig in en stuurt bij. Dit alles gericht op een efficiënte realisatie van de productieplanning.

- Je verzorgt de eerste analyse van verstoringen, deze ga je zelf verhelpen of je geeft deze middels een werkopdracht (WO) door aan afdeling Onderhoud.

- Je bent verantwoordelijk voor het daadwerkelijk veiligstellen van installatiedelen en het uitgeven van werkvergunningen zodat onderhoud aan de installatie kan plaatsvinden.

- Je neemt de installatie samen met de rest van het team in- en uit bedrijf volgens de opgestelde instructies en procedures.

- Je voert functionele testen uit nadat de afdeling onderhoud een reparatie gereed heeft gemeld.

- Het indienen van voorstellen met betrekking tot verbeteringsmogelijkheden voor de productie installaties om daarmee samen met de afdeling Onderhoud te komen tot verdere optimalisatie van het proces en haar componenten.

Company description

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde speler in de markt van nieuwbouw / renovatie / onderhoud op zowel WTB gebied als elektrotechnisch gebied. 

We offer technical vacancy Procestechnicus

Wie bieden jou een fantastische baan in de fascinerende omgeving van machtige energietechniek. Je werkt volgens een volcontinu rooster, 6- ploegenrooster met een ploegentoeslag van 25%. Er zijn uitstekende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf. De inschaling van je salaris wordt bepaald aan de hand van je opleiding, kennis en relevante werkervaring. Voor de functie van Productietechnicus is een salaris vastgesteld van max €3.884,- (senior max €4.219,-). Je standplaats is in de Eemshaven. In eerste instantie zul je gedetacheerd worden via Maintec voor de periode van een jaar. Daarna zul je worden overgenomen door onze opdrachtgever.Required Skills / Qualifications technical vacancy Procestechnicus

Je hebt een Afgeronde MBO 4 opleiding richting Algemene Operationele Techniek, of vergelijkbaar. Daarnaast heb je ervaring met productieprocessen binnen de energiesector. Het streven naar kwaliteit en continuïteit is vanzelfsprekend voor je en flexibiliteit en het bewaken van veiligheid zijn jouw kernkwaliteiten.

Other information

Location:
Eemshaven
Education level:
Vocational
Sectors:
Chemie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Janny Klei
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
janny.klei@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.