Skip to main content

Regiomanager Groningen

Country: the Netherlands – Location: Groningen – Education level: Higher professional educationPermanent position

Jij voelt je thuis in een dynamische wereld waar de bijkomende hectiek jou energie geeft. Als regiomanager loop jij voorop in de sales en neemt je team aan de hand om onze opdrachtgevers te voorzien van de juiste (leerling) vaktechnici.

Job Description technical vacancy Regiomanager Groningen

Op dit moment bestaat het team in Groningen uit 3 projectmanagers. Samen met de 3 projectmanagers ga jij als regiomanager de regio verder uitbouwen. Jij zorgt met je team voor de juiste match tussen werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Dit kan een match zijn met een lokale vakvolwassen, leerling  of  anderstalige technicus. Jullie zijn creatief en zien altijd mogelijkheden om de opdrachtgevers in hun personeelsbehoefte te voorzien.  Als ondernemende leidinggevende ben jij het aanspreekpunt van je team en het gezicht van Maintec in regio Groningen. Door jouw pro-actieve houding zorg jij met je team er voor dat vaktechnici en technische bedrijven niet meer om Maintec heen kunnen. Jullie zijn de verbindende factor tussen klant en kandidaat en zorgen voor ontwikkelingsmogelijkheden op maat. Je coacht en inspireert je team en neemt ze als budgetverantwoordelijke mee in de realisatie van omzet en marge. Uiteraard monitor jij de individuele ontwikkelingen van je medewerkers en zorg jij er voor dat hun talenten optimaal worden benut.

Company description

Bij Maintec draait alles om de techniek!

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Maintec is VCU gecertificeerd, want veilig werken staat bij Maintec voorop! Verder is Maintec VRO geregistreerd, lid van de NBBU en voldoet Maintec aan de NEN 4400 norm.

We offer technical vacancy Regiomanager Groningen

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie. Je maakt deel uit van een professionele en sterk groeiende internationale organisatie waar gedrevenheid en plezier in het werk veel plaats krijgen. Wij zijn trots op wat we doen en wie we zijn. Je wordt beloond met een goed salaris en bent flexibel om je eigen uren in te delen. Naast je basissalaris kan je met onze lucratieve bonusregeling bijverdienen. Je krijgt een auto, telefoon en laptop van de zaak en er zijn volop persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wij zorgen er samen voor dat je doorgroeit. Het gaat om een vaste baan.

Een digitaal assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Regiomanager Groningen


Je hebt een overtuigende affiniteit met techniek en ruime ervaring als leidinggevende in een commerciële werkomgeving. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je initiatiefrijk en weet je prioriteiten te stellen. Zelfstandig werken gaat je net zo goed af als het werken in teamverband. Je bent thuis in de digitale wereld van vacaturesites en vakgerichte netwerksites. Cruciale competenties zijn besluitvaardigheid, initiatief, integriteit, overtuigen en ondernemerschap. Je ziet verbanden, kunt snel schakelen en beschikt over motiverende en coachende vaardigheden. 

Als laatste beschik jij over een breed regionaal netwerk en wil jij deze verder verbreden als gezicht en aanspreekpunt van Maintec in de regio Groningen.

Other information

Location:
Groningen
Education level:
Higher professional education
Sectors:
Industry
Job type:
Permanent position
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Arno Buist
Contact address:
Kopenhagen 5 D
Zipcode:
2993 LL
Location:
Barendrecht
Phone number:
+31107907200
email:
arno.buist@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.