Skip to main content

Retailmonteur (óók ZZP) Héél Nederland

Country: the Netherlands – Location: Héél Nederland – Education level: VocationalProject

Job Description technical vacancy Retailmonteur (óók ZZP) Héél Nederland

Wij hanteren een brede en vooruitstrevende benadering van het installatie vak, die veel verder gaat dan installeren alleen. Ja, je kan worden ingezet voor het aanleggen van een  beveiligingssysteem, het trekken van datakabels of het vervangen van één enkele armatuur. Maar veel liever kijk je verder, toch? Kun jij samen met je collega's de behoefte van jullie klant invullen met goed doordachte totaaloplossing? 

Je werkt namelijk nooit alleen maar samen met een 1e Monteur of meerdere (toffe) collega's aan een nieuwbouw- of renovatieproject. Onze opdrachtgever heeft elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen de mooiste projecten in de top van de retail. 

Company description

Wie via ons in de retail wil werken, die wil de lat hoog leggen! Beschik jij over inzet, betrokkenheid en ben je leergierig ? Klanten helpen succesvol te zijn dat is namelijk waar het in de retail om draait. Máár daar krijg je wel véél voor terug: afwisselend werk , aansprekende opdrachtgevers en uitstekende arbeidsvoorwaarden . Want één ding is zeker: bij ons sta je nooit stil! Durf jij het aan? 

We offer technical vacancy Retailmonteur (óók ZZP) Héél Nederland

Vanuit Maintec verstrekken wij altijd een contract met de duur van één jaar! (gevolgd door een vast contract bij een financieel gezonde werkgever )  Heb jij je niveau 3 afgerond (of wil je nog extra opleidingsmogelijkheden ?) en ben jij de techneut zoals omschreven dan kunnen we je tijdens het jaar contract voorzien van een salaris tussen de €2200 /  €2400. Géén eigen vervoer? Géén probleem dan zorgen wij toch voor een auto van de zaak ? Of een uitstekende reiskosten of  onkostenvergoeding . 


Ben je Zelfstandige/  ZZPer en zoek je en flexibele partij die doet wat ze zeggen en zorgen voor een vlekkeloze administratie? Een partij waar je niet achter je geld aan hoeft en je het altijd binnen 30 dagen na het ontvangen van je factuur binnen hebt?
Ow en misschien wel het grootste voordeel, wij doen je acquisitie. Geef aan hoeveel dagen en voor welke periode je beschikbaar bent en eigenlijk wordt dan de rest geregeld!

Required Skills / Qualifications technical vacancy Retailmonteur (óók ZZP) Héél Nederland

Ervaring als monteur in de elektrotechniek of installatietechniek en dan bij voorkeur in de retail! 

Other information

Location:
Héél Nederland
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.