Skip to main content

Rigger

Country: Belgium – Education level: Basic levelProject

Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland, Brabant en Antwerpen. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grot

Job Description technical vacancy Rigger

Als rigger bij Maintec ga je in samenwerking met een rolbrugbestuurder of een kraanmachinist samen aan de slag om veilig lasten te verplaatsen. Door het gebruik van jouw kennis, vakkundigheid en de vereiste branche-certificaten ben jij deze uitdagingen de baas.

Een rigger zorgt ervoor dat de lasten die verplaatst worden en het verplaatsing-materieel niet beschadigd worden. Hij beheert alle materialen, die bij het verplaatsen nodig zijn. Een rigger moet er ook voor zorgen dat de veiligheidsregels op een juiste manier toegepast worden.

Verder draag je verantwoording voor de communicatie met de machinist, opdrachtgever en mogelijke omstanders.


Company description

Onze opdrachtgever is een betrouwbare en gezonde organisatie, zij biedt oplossingen voor het heffen, transporteren, installeren en ontmantelen van grote en zware constructies.

Ze is actief in de petrochemie en is momenteel op zoek naar een enthousiaste, passende, kandidaat om hun team te versterken in de omgeving Rotterdam en Antwerpen.


We offer technical vacancy Rigger

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten in een fulltime baan waarbij veiligheid en goede arbeidsomstandigheden in een hoog vaandel staan.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling via STIPP, ADV/ATV dagen, overwerktoeslag en andere vergoedingen volgens de inlenersbeloning (NBBU) een de te volgen CAO. Gemaakte onkosten worden vergoed of op voorhand beschikbaar gesteld.

Eventueel zijn er bonussen te verdienen bij het aanleveren van toekomstige collega’s. Een auto van de zaak is afhankelijk van de functie en opdrachtgever.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode. Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomstperspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.


Required Skills / Qualifications technical vacancy Rigger

- Minimaal (niveau 2) MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring

- Certificaat: IS-006, TCVT W4-08 en/of Nogepa Banksman

- Bij voorkeur kennis en ervaring in het aanslaan en verplaatsen van lasten

- Goede communicatieve vaardigheden

- Goed probleemoplossend vermogen

- Oog voor detail, veiligheid en kwaliteit

- Flexibel

- Rijbewijs B

- VCA Basis


Other information

Education level:
Basic level
Sectors:
Industry
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeroen Dijker
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
jeroen.dijker@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.