Skip to main content

Service Coördinator/Planner

Country: the Netherlands – Location: Heteren – Education level: VocationalFlexible

Wij geloven in de kracht van onze vakmensen, die elke dag met passie werken. Bij alles wat we doen staan onze professionals centraal. Wij kijken eerst naar de behoeftes en wensen van onze mensen en samen maken we de juiste match.

Job Description technical vacancy Service Coördinator/Planner

Jij bent de bindende factor tussen klant en service. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en begrijpt welke reparatie er nodig is en hebt het inzicht in hoe snel de problemen opgelost kunnen zijn. Jij plant de monteurs in voor de desbetreffende klant en communiceert dit naar de klant. Jij bent het rustpunt te midden van alle hectiek.

Company description

Kwaliteit en degelijkheid zijn woorden waar wij voor staan. Wij zorgen goed voor ons personeel en onze klanten. Wij leven voor ons product en zijn trots op alle machines die wij afleveren. Wij investeren om kwaliteit te kunnen leveren. Alles is mogelijk bij onze opdrachtgever. Wil jij ook werken in de wondere wereld van het grondverzet?

We offer technical vacancy Service Coördinator/Planner

Wij bieden een vaste baan in een organisatie waar jij gewaardeerd wordt om wie je bent. Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarin jij belangrijk bent voor het hele bedrijf. Je komt te werken met de mooiste technieken en voertuigen. Iedereen vindt jouw bedrijf interessant op elke verjaardag. Uiteraard bieden wij ook geld (minimaal € 3000,-), een pensioenregeling, vrije dagen en opleidingen. Maar vooral ook hele leuke collega's.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Service Coördinator/Planner

Wij vragen inzicht in de techniek van voertuigen, groot of klein. Weet jij wat een bougie is of een oliefilter? Wij vinden het belangrijk als jij helder en prettig communiceert met mensen. Ben jij in staat om zowel bij klant als monteur op een prettige manier de reparatie gedaan te krijgen? Ook als dit niet direct lukt volgens de wensen of verwachtingen van de klant of monteur? Kan jij goed overzicht bewaren en monteurs inplannen en dit administratief verwerken? Wij maken graag kennis met jou!

Other information

Location:
Heteren
Education level:
Vocational
Sectors:
Mechanical Engineering
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.