Skip to main content

Servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging

Country: the Netherlands – Location: RIJSSEN – Education level: VocationalFlexible

Regio: Overijssel – Gelderland Het verlenen van service is jouw passie en jij bent thuis in het onderhouden van brand- en inbraakbeveiligingsinstallaties.

Job Description technical vacancy Servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging

Ter uitbreiding van het serviceteam brand- en inbraakbeveiliging zoeken wij voor onze opdrachtgever een servicemonteur. Als servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging onderhoud je samen met je collega’s in jouw team zowel brand- als beveiligingsinstallaties. Je houdt je bij de klant onder andere bezig met het onderhouden van installaties en het verhelpen van storingen. Daar waar nodig pas jij bestaande installaties aan of breid jij ze uit.

Onze opdrachtgever werkt veel met brandmeldinstallaties van de merken Hertek en Siemens en beveiligingsinstallaties van Alphatronics en Aritech. Ervaring met deze merken is dan ook een voordeel. Niet onbelangrijk: de klant staat bij hen voorop en daar hoort bij dat je storingsdiensten draait. Uiteraard staat daar een passende vergoeding tegenover!

Company description

Onze opdrachtgever is een (h)echt familiebedrijf dat is opgericht in 1935. Dat merk je aan hun betrokken en gemotiveerde medewerkers, de goede werksfeer en de korte lijnen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een organisatie waar vakmanschap en samenwerking voorop staan.

Zij is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken en bij willen dragen aan het succes van de organisatie.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of sta je aan het begin hiervan? Dat maakt voor ons niets uit, wij zijn geïnteresseerd in jou. Onze opdrachtgever biedt allerlei mogelijkheden  om naast je werk een opleiding te volgen, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en je samen met jouw collega's de beste blijft in jouw vak. 

We offer technical vacancy Servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging

  • Een uitdagende baan bij een gezonde en innovatieve organisatie;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • 100% vergoeding van studiekosten;
  • Bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon en alle nodige gereedschappen.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Servicemonteur brand- en inbraakbeveiliging

Als persoon ben jij...

...een betrouwbare techneut die in staat is om brand- en inbraakbeveiligingsinstallaties te onderhouden. Jij bent klantgericht en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Als we jouw karaktereigenschappen op papier moeten zetten, staan accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk er in ieder geval tussen.

Dit heb jij in huis

  • Een diploma voor het onderhouden en / of installeren van brand- en beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan de volgende diploma’s: MBV en ODB;
  • Een MBO diploma Elektrotechniek;
  • Een rijbewijs B(E);
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Other information

Location:
RIJSSEN
Education level:
Vocational
Sectors:
Construction, Civiel
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
renate.oldenburger@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.