Skip to main content

Servicetechnicus brand- en inbraakbeveiliging

Country: the Netherlands – Location: RIJSSEN – Education level: VocationalFlexible

Regio: Overijssel – Gelderland Ben jij toe aan een afwisselende baan als servicetechnicus brand- en inbraakbeveiliging bij een professioneel servicebedrijf? Zoek niet verder, want die vind je bij ons!

Job Description technical vacancy Servicetechnicus brand- en inbraakbeveiliging

Ter uitbreiding van het serviceteam brand- en inbraakbeveiliging zoeken wij een servicetechnicus. Jij werkt zowel in de buitendienst als op kantoor. Nadat jouw collega’s de brand- en inbraakinstallaties hebben geïnstalleerd, kom jij in actie. Bij de klant houd jij je bezig met het verhelpen van storingen en het onderhouden van installaties, daar waar nodig pas jij bestaande installaties aan of breid jij ze uit.

Op jouw werkplek op kantoor verricht je de werkvoorbereiding voor jouw eigen werkzaamheden, zoals het opstellen van offertes en het maken van calculaties. Je bent gesprekspartner van de klant en daar waar nodig adviseer jij de klant over het uitbreiden of vervangen van bepaalde apparatuur. Niet onbelangrijk: het draaien van storingsdienst hoort ook bij jouw functie. Uiteraard staat daar een passende vergoeding tegenover! 

Company description

Onze opdrachtgever is een (h)echt familiebedrijf dat is opgericht in 1935. Dat merk je aan hun betrokken en gemotiveerde medewerkers, de goede werksfeer en de korte lijnen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een organisatie waar vakmanschap en samenwerking voorop staan.

Zij is op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken en bij willen dragen aan het succes van de organisatie.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière of sta je aan het begin hiervan? Dat maakt voor ons niets uit, wij zijn geïnteresseerd in jou. Onze opdrachtgever biedt allerlei mogelijkheden  om naast je werk een opleiding te volgen, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en je samen met jouw collega's de beste blijft in jouw vak. 

We offer technical vacancy Servicetechnicus brand- en inbraakbeveiliging

Wij garanderen je

  • een uitdagende baan bij een gezonde en innovatieve organisatie;
  • uitzicht op een vast contract;
  • volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • 100% vergoeding van studiekosten;
  • een bedrijfsauto, tablet, mobiele telefoon en alle nodige gereedschappen.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Servicetechnicus brand- en inbraakbeveiliging

Als persoon ben jij

een betrouwbare techneut die zelfstandig complexe storingen kan oplossingen aan brand- en inbraakbeveiligingssystemen. Jij bent klantgericht en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Als we jouw karaktereigenschappen op papier moeten zetten, staan accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk er in ieder geval tussen. 

Dit heb jij in huis

  • Een diploma voor het onderhouden en / of installeren van brand- en beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan de volgende diploma’s: MBV en ODB (vereist), IDB en TBV (pré);
  • Een MBO diploma Elektrotechniek;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Een rijbewijs B(E);
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Other information

Location:
RIJSSEN
Education level:
Vocational
Sectors:
Construction, Civiel
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Renate Oldenburger
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
renate.oldenburger@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.