Skip to main content

Sleutelaar Montage

Country: the Netherlands – Location: Eemshaven – Education level: VocationalProject

Het is maandagochtend 08.30 uur. Je drinkt samen met je collega's een bak koffie voordat je om 09.00 uur begint met de werkzaamheden. Fluitend met gereedschap in de aanslag begin jij de werkdag die tot een uur of 18.00 duurt. Het schiet mooi op en vrijdag

Job Description technical vacancy Sleutelaar Montage

Je houdt je in de werkzaamheden bezig met het plaatsen van transport naar silo's. Jij als montagemedewerker sleutelt en monteert er dan ook lustig op los. Het werk bevindt zich veelal boven op silo's. Voor deze klus hoef je geen technisch hoogstand zijn maar ben je wel handig met gereedschap.

Company description

Onze opdrachtgever is een specialist in het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige machines en productielijnen. De opdrachtgever verzorgt alle mogelijke transport-verpakkingsmodaliteiten: Vrachtwagens, zakken/bulk in containers en bulkschepen van alle formaten.

Voor bestaande productielijnen en nieuwe lijnen moeten montageklussen uitgevoerd worden. Het transport van en naar silo's moet worden geplaatst en werken op hoogtes schrikt jou daarom niet af.

We offer technical vacancy Sleutelaar Montage

Wij bieden een job van ongeveer 10 weken (start week 35). Als alles positief verloopt zal de duur ongeveer tot het einde van het jaar verlengt worden. Je salaris zal conform cao metalektro zijn en je bouwt pensioen op. Je gaat aan de slag op een hele mooie locatie gelegen in het hoge noorden.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Sleutelaar Montage

Onze opdrachtgever is opzoek naar een ervaren montagemedewerker of sleutelaar met technisch inzicht en daarnaast is VCA een eis. Other information

Location:
Eemshaven
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Nick Casanova
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
nick.casanova@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.