Skip to main content

Smeertechnisch Onderhoudsmonteur

Country: the Netherlands – Location: Goes – Education level: VocationalFlexible

Job Description technical vacancy Smeertechnisch Onderhoudsmonteur

Als aankomend technisch onderhoudsmonteur zorg je voor een correcte invulling van de smeer technische onderhoudswerkzaamheden binnen de productiebedrijven van de industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject, waarbij je leert welke oliën, vetten en andere smeermiddelen in welke situatie gebruikt worden, ga je op pad om uitvoering te geven aan de lopende contracten. Je beantwoordt waar mogelijk op locatie vragen van klanten en denkt mee over het verder uitbouwen van het preventief onderhoud. Je wordt hierbij ondersteund door de Operationeel Manager.

Company description

Het bedrijf is een onafhankelijke speler in de markt welke zich specifiek richt op het 1e-lijns preventief- en predictief (smeer-) technisch onderhoud. Het management en personeel heeft al vele jaren ervaring in het doorvoeren van besparingen door optimalisaties in het preventief (smeer-)technisch onderhoud. Naast gespecialiseerd personeel beschikken ze over modern equipement en een groot netwerk van toeleveranciers en machineconstructeurs.

We offer technical vacancy Smeertechnisch Onderhoudsmonteur

Je kunt uitstekende en meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegemoet zien, afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Wij informeren je ook hieromtrent graag nader in een persoonlijk gesprek.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Smeertechnisch Onderhoudsmonteur

Je hebt affiniteit met de techniek en een MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van VCA, rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer. Als mens ben je open, enthousiast, verantwoordelijk en initiatiefrijk persoon die over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Other information

Location:
Goes
Education level:
Vocational
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Rens Niehe
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
rens.niehe@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.