Skip to main content

Storingsmonteur

Country: the Netherlands – Location: LEEUWARDEN – Education level: VocationalFlexible

Job Description technical vacancy Storingsmonteur

Voor de werkplaats in Leeuwarden zijn ze op zoek naar een Storingsmonteur. Als Storingsmonteur los je zelfstandig allerlei storingen op. Je voert alle vormen van preventief en correctief onderhoud uit aan de hand van de voorschriften die het bedrijf hanteert. Het oplossen van complexe storingen zowel in de werkplaats als op locatie en eventueel tijdens weekenddiensten daar draai jij je hand niet voor om. 

Daarnaast voer je visuele inspecties uit  en dit gebeurt zowel mechanisch als elektrotechnisch. Je zorgt voor de juiste administratieve afwerking van je werk zoals; gewerkte uren, verbruikte onderdelen en verrichte werkzaamheden. Het bedenken van creatieve oplossingen en ik kom graag in actie voor de klant zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. 

Company description

Onze opdrachtgever is actief in het openbare vervoer. Ze hebben een eigen service- en onderhoudsbedrijf. Ze hebben diverse werkplaatsen in Nederland. In totaal werken er 95 medewerkers. De medewerkers van dit bedrijf geven aan dat het een prettige werksfeer heeft in een open cultuur. Daarnaast is het bedrijf open, eerlijk en informeel. Het bedrijf kan snel schakelen en zijn flexibel. 

We offer technical vacancy Storingsmonteur

Een mooie uitdagende functie waarin jij je nooit verveelt! Wij bieden je een aantrekkelijk salaris aan, een goede pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf en NBBU. Een fulltime baan van gemiddeld 38 uur per week. 

Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij full-time dienstverband). Werken in een 2 ploegendienst met een ploegentoeslag van 14% en consignatiedienst met een passende vergoeding. Daarnaast biedt het bedrijf je toekomstperspectief. Het bedrijf biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Er zijn volop mogelijkheden om opleidingen te volgen. Er zijn goede parkeervoorzieningen bij het bedrijf aanwezig. 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Storingsmonteur

Onze opdrachtgever is op zoek naar een echte techneut die passie heeft voor sleutelen en graag tot een oplossing komt. Heb jij technische kennis op zowel mechanisch als op elektrotechnische vlak en daarnaast de voorkeur geeft aan elektronisch materieel?

Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als Storings- of Onderhoudsmonteur en heb je ervaring met softwaretools. Je vindt het leuk om kennis te delen en oplossingsgericht te werk te gaan. Je kan goed overweg met computer systemen en werkt nauwkeurig en kan analytisch denken. Dan is dit de functie voor jou!

Other information

Location:
LEEUWARDEN
Education level:
Vocational
Sectors:
Chemie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Linda Feenstra
Contact address:
Businesspark Friesland-West 27 e
Zipcode:
8447 SL
Location:
Heerenveen
Phone number:
+31513653434
email:
linda.feenstra@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.