Skip to main content

timmerman werkplaats

Country: the Netherlands – Location: hulst – Education level: VocationalFlexible

Wegens onze sterke groei in de markt zijn wij dringend op zoek naar collega's die ons team op een professionele, daadkrachtige en vernieuwende manier komen versterken.

Job Description technical vacancy timmerman werkplaats

Als productiemedewerker werk je samen in een team van ervaren medewerkers aan de productie en assemblage van complete prefab daken en dakkapellen in onze fabriek in Hulst. Je produceert in teamverband de elementen en onderdelen conform de aangeleverde technische tekeningen binnen de daarvoor gestelde tijd.

De taken van een productiemedewerker zijn:

 tekening lezen


Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven. 

We offer technical vacancy timmerman werkplaats

Je kunt uitstekende en meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegemoet zien, afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Wij informeren je ook hieromtrent graag nader in een persoonlijk gesprek. 

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Required Skills / Qualifications technical vacancy timmerman werkplaats

Wij zoeken enthousiaste mensen die van aanpakken weten en plezier in hun werk hebben. Je hebt een bouwkundige opleiding VMBO/LTS, bij voorkeur ervaring in de houtbranche, je kunt een technische tekening lezen, bent in goede lichamelijke conditie en je werkt graag in teamverband. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Hulst en fulltime beschikbaar.

Ervaring in soortgelijke functie is voldoende.

Other information

Location:
hulst
Education level:
Vocational
Sectors:
Construction
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.