Skip to main content

Vacature Zandstraler / gritstraler Ede

Country: the Netherlands – Location: Ede – Education level: Basic levelFlexible

Job Description technical vacancy Vacature Zandstraler / gritstraler Ede

In de straalcabine ga je aan de slag met het zandstralen van grote onderdelen. In principe is zandstralen het blazen van gritkorrels (zand wordt feitelijk gezien niet meer gebruikt) onder hoge druk tegen een oppervlakte. Dit gebeurt op zo’n verfijnde wijze, dat zelfs lak of poedercoating van metalen objecten eraf gespoten kan worden zonder de ondergrond te beschadigen. Over het algemeen gebeurt dit onder hoge druk (8 tot 10 bar) 

Kortom, hou jij ervan op zelfstandig te werken, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij je "mannetje" staan? Je haalt, brengt en hangt de onderdelen zelf op. Dit doe je veelal met behulp van een heftruck. 

Company description

Onze opdrachtgever is de oudste en tegelijkertijd de meest dynamische machine-importeur van Nederland. Zij zijn dé importeur van Liebherr.  A-merken voor bedrijven die het beste willen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, recycling en/of overslag. Een betrouwbaar bedrijf.  Daar zijn zij trots op.


We offer technical vacancy Vacature Zandstraler / gritstraler Ede

Je kunt uitstekende arbeidsvoorwaarden tegemoet zien! Je begint bij Maintec in een detacheringscontract van één jaar! Na afloop van dit contract zal je in dienst treden bij onze opdrachtgever. Zij bieden een goed salaris, diverse onkostenvergoedingen zoals bijvoorbeeld reiskosten. Er is voldoende gratis parkeerruimte bij het pand aanwezig. Investeren in de kennis van hun personeel vinden zij erg belangrijk daarom worden er regelmatig vakgerichte cursussen/opleidingen aangeboden. 

Zij vallen onder de kleinmetaal cao en hebben een 38-urige werkweek.  In de werkplaats hangt een informele sfeer. De werkplaats in uitgerust met goed gereedschap en voorzien van alles wat nodig is om veilig te kunnen werken.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Vacature Zandstraler / gritstraler Ede

Het gaat om fysiek zwaar werk. Omdat je in een klein team collega’s werkt heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een harde werker die de schouders er onder wil zetten! Motivatie en mentaliteit is in deze functie erg belangrijk. Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat. 

Other information

Location:
Ede
Education level:
Basic level
Sectors:
Industry
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jeffrey Zwarts
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
jeffrey.zwarts@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.