Skip to main content

Werkvoorbereider E

Country: the Netherlands – Location: Vlissingen – Education level: VocationalProject

Ben jij schoolverlater of die (ervaren) werkvoorbereider elektrotechniek en wil je projectmatig werken in een van onze elektrotechnische sectoren? Wij hebben mooie en langdurige projecten beschikbaar, waarbij doorgroei mogelijk is.

Job Description technical vacancy Werkvoorbereider E

U bent verantwoordelijk voor het calculeren, tekenen en uitwerken en van technische installaties aan boord van schepen. U onderhoud contacten met toeleveranciers en opdrachtgevers. U werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerend personeel. Op locatie bent u trouble shooter en zorgt voor een voorspoedige voortgang van het project.

Company description

Maintec Zeeland is dé technisch detacheerder in de regio Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote landelijke installateurs in Nederland en België als lokaal sterke MKB-bedrijven. 

We offer technical vacancy Werkvoorbereider E

Als professional bij Maintec kun je rekenen op een nette en tijdige betaling van een aantrekkelijk salaris, verschillende branchegerichte opleidingen en de zekerheid van langdurige opdrachten.

Je ontvang naast je goede salaris tevens reiskosten, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, ADV dagen en andere vergoedingen adhv de te volgen CAO.

De persoonlijke begeleiding bij Maintec zorgt ervoor dat je snel antwoord krijgt op vragen die je hebt en dat knelpunten bij de opdrachtgever snel opgelost worden door jouw contactpersoon.

Een vast contract is bespreekbaar bij onze opdrachtgevers op werving en selectie basis of na vooraf bepaalde detachering periode.

Je bent bij Maintec dan ook aan het juiste adres voor een stimulerende werkomgeving, waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan.

Bij ons is het mogelijk je vaardigheden uit te breiden middels het volgen van een cursus en/of een opleiding in jou vakrichting. Door deze opleidingsmogelijkheden staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en kunnen wij je een goed toekomst perspectief bieden. De doorgroeimogelijkheden bij ons of de opdrachtgever zijn dan ook oneindig.


Required Skills / Qualifications technical vacancy Werkvoorbereider E

- MBO elektrotechniek of HBO elektrotechniek

- minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Ervaring met MS Office
- Ervaring met AutoCAD, StabiCAD of Eplan
- Systematische aanpak
- Bekendheid met projectmatig werken
- Nauwkeurig
- Analytische
- Teamspeler

Other information

Location:
Vlissingen
Education level:
Vocational
Sectors:
Ship building
Job type:
Project
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Stephan Veldman
Contact address:
Spuistraat 104
Zipcode:
4381 HT
Location:
Vlissingen
Phone number:
+31118440199
email:
stephan.veldman@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.