Skip to main content

Werkvoorbereider Retail

Country: the Netherlands – Location: Utrecht – Education level: VocationalFlexible

Kun jij goed met snelle en wisselende situaties en projecten omgaan? Ben jij slagvaardig en wil jij op korte termijn resultaten boeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job Description technical vacancy Werkvoorbereider Retail

Geen dag is hetzelfde. Juist op dagen waarin projecten afgerond moeten worden ben jij in staat om ad hoc aan de slag te gaan en ouderwets door te rammen!

Je werkt projecten uit naar tekening,  maakt planningen en verzorgt bestellingen. Jij zorgt ervoor dat de materialen er op het juiste moment zijn en op de juiste plaats. Loopt het niet zoals het hoort aarzel jij niet om de telefoon te pakken en het gewoon te regelen! Jij stopt niet voor de klant voor de volle 100% tevreden is. 

Company description

Onze opdrachtgever is een technisch installatiebedrijf . Zij hebben een open en eerlijke manier van zaken doen gecombineerd met kennis, kwaliteit en vakmanschap. 

We offer technical vacancy Werkvoorbereider Retail

Vanuit Maintec verstrekken wij altijd een contract met de duur van één jaar! (gevolgd door een vast contract bij een financieel gezonde werkgever)  Heb jij je niveau 4 opleiding afgerond richting installatietechniek en ben jij de werkvoorbereider zoals omschreven dan kunnen we je tijdens het jaarcontract een salaris bieden tussen de € 2500 /  € 3500.  Tevens bieden wij jou een uitstekende reiskosten- of onkostenvergoeding . 

Required Skills / Qualifications technical vacancy Werkvoorbereider Retail

Voor deze functie zoeken wij een ervaren werkvoorbereider die zijn opleidingen richting de installatietechniek heeft gevolgd. De klant staat voor jou centraal en dat maakt jou service- en klantgericht! Om alles goed te kunnen regelen beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, Er hangt immers veel af van hetgeen jij regelt!Hoe groter de druk, hoe mooier jij het werk vindt. Omgaan met deadlines draai jij jouw hand niet voor om, integendeel jij gaat er alleen maar beter door functioneren.

Other information

Location:
Utrecht
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Sandra Warmels
Contact address:
Meander 701
Zipcode:
6825 BP
Location:
Arnhem
Phone number:
+31264438385
email:
sandra.warmels@maintec.net
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.