Skip to main content

Wil jij metselaar worden?

Country: the Netherlands – Location: Apeldoorn – Education level: Basic levelWork-study program

Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek. Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt!

Job Description technical vacancy Wil jij metselaar worden?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan! In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Wél interesse, geen uitkering? Er bestaan andere mogelijkheden om de opleiding bouw te bekostigen. Denk aan outplacement of trajecten met behoud van uitkering. Bel ons voor meer informatie en wij lichten je graag meer toe.

Company description

In onze bootcamp metselaar van 4 weken leer je de basis van het vak. Als leerling metselaar werk je altijd onder begeleiding van een vakman. Als metselaar ben je onmisbaar in de bouw. Tijdens je opleiding leer je hoe je bouwtekeningen leest, hoe je moet metselen, hoe je moet voegen, over verschillende steensoorten, lijmen en species. Met deze vakkennis leer je mooie rechte en gebogen muren maken met diverse metselverbanden. Ook leer je hoe je spouw- en enkelsteens muren bouwt en hoe je ruimte voor kozijnen uitspaart.

We offer technical vacancy Wil jij metselaar worden?

Wij bieden na het behalen van een examen en een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime baan en een marktconform salaris. In het veelzijdige beroep als metselaar kun je passen en meten als de beste! Je metselt van binnen en buiten & van fundering tot daknok. Met verschillende stenen in diverse metselverbanden. Daarnaast doe je lijm-, herstel- en betonwerk. Wel héél erg leuk? Dan kun jij je vervolgens via ons nog verder specialiseren! Wil jij na je opleiding metselaar nieuwe leerlingen verwelkomen als bijvoorbeeld voorman? Dat regelen wij!

Required Skills / Qualifications technical vacancy Wil jij metselaar worden?

Wil jij écht iets neerzetten en voldoe je aan de volgende eisen?

• Je bent gemotiveerd en wilt hard werken

• Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.

• Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;

Other information

Location:
Apeldoorn
Education level:
Basic level
Sectors:
Installatie
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.