Skip to main content

Wil jij tegelzetter worden?

Country: the Netherlands – Location: Arnhem – Education level: Basic levelWork-study program

Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek. Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt!

Job Description technical vacancy Wil jij tegelzetter worden?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan! In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Wél interesse, geen uitkering? Er bestaan andere mogelijkheden om de opleiding bouw te bekostigen. Denk aan outplacement of trajecten met behoud van uitkering. Bel ons voor meer informatie en wij lichten je graag meer toe.

Company description

In onze bootcamp tegelzetter van 4 weken leer je de basis van het vak. Als tegelzetter maak jij van saaie betonnen muren een puur kunstwerk. Tijdens je opleiding leer je van alles over het aanbrengen van tegels op wanden en vloeren, maar ook over specie, voegen, lijmen en tegels snijden. Aan de hand van tekeningen leer je tegels aan te brengen in keukens en badkamers, flatgebouwen, zwembaden of zelfs buiten.

We offer technical vacancy Wil jij tegelzetter worden?

Wij bieden na het behalen van een examen een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime baan en een marktconform salaris. Als puzzelaar & tegelzetter werk je vooral in de nieuwbouw en renovatie van huizen, kantoren en bedrijven. Jij maakt het mooi! Want je bekleed die saaie (betonnen) vloeren en wanden en brengt keramische-, natuurstenen-, of glazentegels aan. Over het algemeen werk je lekker binnen maar soms ook buiten. Het is wel makkelijk als je een beetje fit bent gezien je vaak moet bukken & tillen. Nog niet uitgeleerd? En ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld uitvoerder, géén probleem! Dat kan altijd nog.

Required Skills / Qualifications technical vacancy Wil jij tegelzetter worden?

Wil jij iets moois afmaken en met een trots gevoel rondlopen en voldoe je aan de volgende eisen?

• Je bent gemotiveerd en wilt hard werken

• Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.

• Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;

Other information

Location:
Arnhem
Education level:
Basic level
Sectors:
Construction
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.