Skip to main content

Wil jij Timmerman worden?

Country: the Netherlands – Location: Arnhem – Education level: Basic levelWork-study program

Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek. Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt!

Job Description technical vacancy Wil jij Timmerman worden?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan. In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Wél interesse, geen uitkering? Er bestaan andere mogelijkheden om de opleiding bouw te bekostigen. Denk aan outplacement of trajecten met behoud van uitkering. Bel ons voor meer informatie en wij lichten je graag meer toe.

Company description

In de opleiding Timmerman leer je de basis van het vak. Als leerling timmerman werk je altijd onder begeleiding van een vakman. Je kunt kozijnen stellen, aftimmeren, een bouwwerk uitzetten en omgaan met verschillende gereedschappen en machines. Hierbij werk je natuurlijk altijd volgens de veiligheidsvoorschriften. Onze bootcamp duurt máár 4 weken!

We offer technical vacancy Wil jij Timmerman worden?

Wij bieden na het behalen van een examen en een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime baan met en een marktconform salaris. Als timmerman kun je overal terecht! Kleine, middelgrote of grote bouwbedrijven? Jij verricht onderhoud of nieuwbouwwerkzaamheden of vermaakt je in de meubelmakerij. Wel héél erg leuk? Dan kun jij je vervolgens via ons nog verder specialiseren. Wil jij na je opleiding timmerman verder als bijvoorbeeld werkvoorbereider? Dat regelen wij!

Required Skills / Qualifications technical vacancy Wil jij Timmerman worden?

Wil jij binnenkort de bouwplaatsen in jouw regio aftimmeren en voldoe je aan de volgende eisen?

• Je bent gemotiveerd en wilt hard werken

• Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.

• Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;

Other information

Location:
Arnhem
Education level:
Basic level
Sectors:
Installatie
Job type:
Work-study program
Working time:
Full Time
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.