Skip to main content

WTB Monteur KSW

Country: the Netherlands – Location: FARMSUM | GRONINGEN | EMMEN | ZWOLLE | DELFZIJL – Education level: VocationalFlexible

Heb jij een voorliefde voor de techniek en wil jij samen met een team van monteurs verantwoordelijk zijn voor een heel gebouw? Kun jij goed met mensen om gaan en hou je van uitdaging? Dan ben jij de WTB Monteur KSW ( klant specifiek werk ) die wij zoeken!

Job Description technical vacancy WTB Monteur KSW

Als WTB monteur heb je een belangrijke functie. Dankzij jouw werk kunnen bedrijven blijven draaien en is het leefklimaat van anderen aangenamer. Je werkt in een team van monteurs en vaak voor langere tijd op een specifiek project. Je krijgt te maken met verschillende werkzaamheden en installaties dus er is veel afwisseling en uitdaging. Mocht je iets nog niet weten dan is er altijd de mogelijkheid om dit te leren.
De veiligheidsvoorschriften zijn altijd van groot belang en staan dan ook centraal tijdens de werkzaamheden. Naast je voorliefde voor techniek vind je het ook leuk om met mensen om te gaan en of het nu je collega’s of klanten zijn.


Company description

 Het bedrijf waar je voor aan het werk gaat heeft als missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Klanten worden voorzien van energie- en technische oplossingen. Je werkt samen met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties. Complexe projecten, klant specifieke opdrachten en service & onderhoud.  Alles komt aan bod. 


We offer technical vacancy WTB Monteur KSW

Wat wij jou bieden is veel persoonlijke begeleiding, vrijheid en een ontzettend leuke afwisselende baan. Jouw mening en aandeel telt en je bent onderdeel van een zeer professioneel bedrijf waar men op een informele manier met elkaar om gaat.
Verder bieden wij een uitstekend salaris! Ook is er de mogelijkheid tot het behalen van certificaten en veel doorgroeimogelijkheden.

Required Skills / Qualifications technical vacancy WTB Monteur KSW

Wij zoeken een monteur met de volgende eigenschappen:


- Enthousiast

- Klantvriendelijk

- Flexibel

- Leergierig

 

Daarnaast hebben werktuigbouwkundige installaties voor jou geen geheimen, je hebt ervaring met WTB of een relevante opleiding richting dit vakgebied.

Other information

Location:
FARMSUM | GRONINGEN | EMMEN | ZWOLLE | DELFZIJL
Education level:
Vocational
Sectors:
Installatie
Job type:
Flexible
Working time:
Full Time

Do you have questions about this vacancy?

Contact:
Jasmijn Dennink
Contact address:
Griffeweg 9
Zipcode:
9724 GE
Location:
Groningen
Phone number:
+31503139018
email:
jasmijn.dennink@maintec.nl
Apply for this job »
Apply now »

Not found what you were looking for?

The Maintec team will be happy to help you!

You can visit us in one of our international offices, e-mail us or leave your resumé.