Join the future tech force

Montator de țevi

Bunschoten- Spakenburg Installation Technology Vocational 500 - 550 Medior (3 - 5 years of work experience)

În calitate de montator de țevi, veți face parte dintr-o companie care este un specialist de renume în sectorul maritim. Aceasta oferă calitate și servicii de clasă mondială în domeniul aerului condiționat, ventilației, încălzirii centrale, răcirii și ventilației mecanice și a echipat peste 10 000 de nave în întreaga lume. Spiritul antreprenorial și practic al angajaților care au fondat întreprinderea familială în 1965 continuă să influențeze compania și astăzi. În același timp, aceștia gândesc întotdeauna în perspectivă oferind sisteme și soluții cu adevărat inovatoare.

Scroll further

What are you going to do?

Montatorul de țevi va efectua toate activitățile din comenzile de lucru și/sau desenele tehnice. Aceste activități constau în instalarea, demontarea, înlocuirea și efectuarea întreținerii sistemelor de conducte. 

Aceste sisteme de conducte sunt utilizate pentru transportul lichidelor, materialelor solide, pulberilor și gazelor și pot consta din mai multe seturi de țevi din materiale feroase și neferoase cu diametru mai mare și mai mic.

·        Să folosească corect diferitele instrumente de măsurare, cum ar fi ruleta, echerul reglabil, polobocul etc. și metodele de măsurare.

·        Să aibă capacitatea de a improviza atunci când se confruntă cu abateri și să fie capabil să obțină rezultatul corect sau să producă un produs final de înaltă calitate. 

·        Montatorul de țevi va efectua sarcini precum găurire, îndoire, șlefuire etc. și va construi sisteme de conducte complete și uneori complexe. 

·        Să raporteaze finalizarea comenzilor de lucru maistrului, care va verifica apoi lucrarea.   

What can you expect from us?

·        Plată săptămânală de 500,00-550,00 €/săptămână, în funcție de experiență.

·        25 zile de concediu/an

·        8,33% indemnizație de concediu

·        Alocarea pensiei după 8 săptămâni de angajare

·        Cazare și asigurare de sănătate

·        Mașină de serviciu

·        Un mediu de lucru plăcut și prietenos

·        Un bonus substanțial de 350,00 € net dacă recomandați un nou coleg

Where are you going yo work?

Avem o gamă diferită de clienți: de la mici la mari, de la informali la formali. Vom stabili împreună care sunt nevoile dvs. și vom asigura clientul potrivit căutând „potrivirea perfectă”. Sunteți montatorul de țevi pe care-l căutăm la Maintec? Nu mai așteptați și aplicați! 

What do we expect from you?

·        Experiență în domeniu 

·        Permis de conducere categoria B

·        Nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze

·        Să știți să lucrați în echipă

·        Să dețineți o diplomă VCA (o puteți obține și prin Maintec)

Questions about this job?

Szilárd Kristóf Kovács

Get in contact with

Szilárd Kristóf Kovács

Recruiter

Apply directy at Maintec

Join the future tech force

Let's join forces together

Maintec is a collective of motivated specialists. We understand the world of technology like no other. We're in the middle of it. We see what is happening in the market. We don't see us as just another employment agency or secondment agency. We are, first and foremost, 'employer'. Our people are not 'candidates'. They are colleagues.

Discover Maintec for you