Join the future tech force

Muncitor în producție

's-Hertogenbosch Various Vocational 315 - 425 Medior (3 - 5 years of work experience)

Specialistul în co-crearea și producția de produse vegetariene și vegane, caută lucrători în producție pentru departamentul de amestecare a produselor. Clientul nostru și-a început afacerea ca măcelar în centrul orașului Oss în 1975 și, în timp, a devenit specialist în dezvoltarea și fabricarea de ingrediente pentru mese delicioase, gustări și ingrediente atât vegetariene, cât și vegane. Doriți să participați la această activitate, într-o companie în plină dezvoltare, cu colegi amabili? Atunci puteți începe rapid activitatea în departamentul de producție, nucleul companiei.

Scroll further

What are you going to do?

Sarcina este de a amesteca ingredientele potrivite care sunt utilizate pentru producerea alimentelor. Veți face o muncă fizică intensă deoarece ingredientele sunt depozitate în ambalaje de 25 kg. Acesta este un post cu normă întreagă în 2 schimburi. Primul începe duminică seara de la 22.00 la 06.15 și al doilea de la 06.00 la 14.15. Împreună cu colegii dvs., sunteți responsabil pentru amestecarea ingredientelor și verificarea tuturor produselor cântărite și a bonurilor de producție.

What can you expect from us?

·        Salariu cuprins între 10,67-13,55 € brut pe oră (în funcție de experiență), la care se adaugă indemnizația de tură de 14% (banii pentru concediu și zilele libere sunt încasați separat)

·        Certitudinea de a lucra minim 40 de ore pe săptămână

·        Certitudinea de a lucra pentru o perioadă lungă de timp (posibilitatea de a trece la angajarea directă la un client)

·        Locuință, transport și asigurare de sănătate asigurate de Maintec.

·        Sistem de plată săptămânală.

·        Schemă de pensie după 8 săptămâni lucrate

·        O atmosferă placută de lucru, cu colegii amabili.

·        Un bonus dacă nominalizați un coleg nou 

Where are you going yo work?

Avem o gamă variată de clienți. De la mic la mare. De la informal la formal. Vom stabili împreună care sunt nevoile dvs. și vom asigura clientul potrivit căutând „potrivirea perfectă”. „Sunteți lucrătorul în producție pe care îl căutăm la Maintec? Nu mai așteptați și aplicați! 

What do we expect from you?

·        Este de preferat să aveți experiență într-o funcție similară

·        Nu este necesar, dar este de preferat să aveți experiență în domeniul alimentar

·        Trebuie să fiți puternic din punct de vedere fizic

·        Să fiți pregătit pentru lucrul în schimburi

·        Să fiți entuziast și să puteți lucra atât independent, cât și în echipă

·        Să aveți permis de conducere

·        Să vorbiți bine limba engleză

Questions about this job?

Aneta van Herwijnen

Get in contact with

Aneta van Herwijnen

Recruiter

Apply directy at Maintec

Join the future tech force

Let's join forces together

Maintec is a collective of motivated specialists. We understand the world of technology like no other. We're in the middle of it. We see what is happening in the market. We don't see us as just another employment agency or secondment agency. We are, first and foremost, 'employer'. Our people are not 'candidates'. They are colleagues.

Discover Maintec for you