Join the future tech force

Tâmplar

Terneuzen Various Vocational 450 - 470 Medior (3 - 5 years of work experience)

În calitate de tâmplar pe teren, veți face parte dintr-o echipă de specialiști în domeniul prefabricatelor. Compania produce elemente de acoperiș pentru o gamă largă de clădiri, cum ar fi complexe de apartamente, case, dar și vile de lux. Prin utilizarea unui software 3D adecvat, este garantată îmbinarea perfectă a elementelor. Acest lucru face ca locuințele cu acoperișurile lor să fie nu numai durabile, ci și eficiente din punct de vedere energetic.

Scroll further

What are you going to do?

·        Veți lucra împreună într-o echipă de meseriași cu experiență în producția de acoperișuri prefabricate complete și lucarne 

·        Să verificați dacă comenzile de lucru, materialele și sculele (auxiliare) sunt complete și sigure pentru utilizare. Să raportați imediat maistrului/antreprenorului orice anomalie. 

·        Să efectuați individual activități, cum ar fi citirea desenelor tehnice, acordând atenție dimensionării și asamblării elementelor acoperișului  

·        După finalizare, trebuie să raportați comenzile de lucru maistrului, care va verifica apoi lucrarea din punct de vedere al standardelor de calitate

What can you expect from us?

·        Plată săptămânală de 450,00 - 470,00 €/săptămână (o săptămână de lucru constă din 37,5 ore conform CAO - contractului colectiv de muncă)

·        25 zile de concediu/an

·        8,33% indemnizație de concediu

·        Alocarea pensiei după 8 săptămâni de angajare

·        Cazare și asigurare de sănătate

·        Mașină de serviciu

·        Un mediu de lucru plăcut și prietenos

·        Un bonus substanțial de 350,00 € net dacă recomandați un nou coleg

Where are you going yo work?

Avem o gamă diferită de clienți: de la mici la mari, de la informali la formali. Vom stabili împreună care sunt nevoile dvs. și vom asigura clientul potrivit căutând „potrivirea perfectă”. Sunteți tâmplarul pe care-l căutăm la Maintec? Nu mai așteptați și aplicați! 

What do we expect from you?

·        Să aveți experiență în tâmplărie

·        Este de preferat să aveți permis de conducere (nu este obligatoriu)

·        Nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze

·        Să știți să lucrați în echipă

Questions about this job?

Szilárd Kristóf Kovács

Get in contact with

Szilárd Kristóf Kovács

Recruiter

Apply directy at Maintec

Join the future tech force

Let's join forces together

Maintec is a collective of motivated specialists. We understand the world of technology like no other. We're in the middle of it. We see what is happening in the market. We don't see us as just another employment agency or secondment agency. We are, first and foremost, 'employer'. Our people are not 'candidates'. They are colleagues.

Discover Maintec for you