Join the future tech force

Werkvoorbereider

Oude Tonge Various Higher professional education 2.600 - 3.800 Junior (1 - 3 years of work experience)

Ben jij een ambitieuze bouwliefhebber die hunkert naar een rol waarin jouw passie voor gestroomlijnde projectvoorbereiding tot leven komt? Wij bieden een unieke kans voor een junior Werkvoorbereider die gedreven is om zijn carrière te lanceren in een bruisende en innovatieve omgeving in Oude Tonge. Wordt jij onze Werkvoorbereider, die verantwoordelijk is voor de volledige voorbereiding van onze bouwprojecten? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!

Scroll further

What are you going to do?

Als junior Werkvoorbereider in Oude Tonge ben jij de spil in het web van onze bouwprojecten. Je krijgt de kans om een gedetailleerd projectplan op te stellen, waarbij je de voortgang nauwlettend in de gaten houdt. Je identificeert knelpunten en zoekt naar mogelijkheden voor verbetering in planning en budgettering. Door jouw scherpe onderhandelingsvaardigheden zorg je ervoor dat materialen tegen de beste prijs worden besteld en tijdig worden geleverd. Bovendien draag je bij aan innovatieve denktanks en geef je actief input voor productontwikkeling. In deze functie werk je nauw samen met de projectleiding, leveranciers, inkoop, tekenaars en de calculator.

What can you expect from us?

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze organisatie! Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of via de opdrachtgever. Als Werkvoorbereider in de regio Oude Tonge is voor jou belangrijk om te weten dat:

  • Je op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 2.600 en € 3.800 bruto verdiend per maand;
  • Je baangarantie hebt door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je een woon-werkvergoeding krijgt van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Je bent werkzaam in CAO Timmerindustrie;
  • Je hebt doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en de mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen en cursussen vanuit Maintec of via de opdrachtgever;
  • Je ontvangt de benodigde apparatuur, zoals een laptop en telefoon;
  • Je krijgt een thuiswerkvergoeding van 3,35 per thuisgewerkte dag.

Where are you going yo work?

Ontdek een bruisende werkplek in Oude Tonge, waar innovatieve oplossingen voor diverse behoeften centraal staan. De flexibele gebouwen, gebaseerd op duurzame bouwtechnologieën, passen zich moeiteloos aan aan veranderende omstandigheden, of het nu gaat om uitbreiding, vernieuwing, verplaatsing of andere vereisten. Sluit je aan bij dit team van gepassioneerde professionals die samenwerken aan inspirerende projecten, waarbij ruimte is voor jouw unieke bijdrage. Deze opdrachtgever zet zich in voor een groenere toekomst door efficiënt gebruik van middelen en materialen, waardoor de constructies niet alleen gewaardeerd worden door mensen, maar ook door de natuur. Kom jij het team versterken in de rol van Werkvoorbereider?

What do we expect from you?

Ben jij degene die wij zoeken als Werkvoorbereider in Oude Tonge? We zoeken een junior met een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en een passie voor bouwkunde. Ook spreek je goed Nederlands en beheers je de Engelse taal. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar bovenal zoeken we iemand die denkt in oplossingen en snel kan schakelen. Solliciteer nu en laat jouw talent schitteren in ons team!

Questions about this job?

Celine van Geel

Get in contact with

Celine van Geel

Recruiter

Apply directy at Maintec

Join the future tech force

Let's join forces together

Maintec is a collective of motivated specialists. We understand the world of technology like no other. We're in the middle of it. We see what is happening in the market. We don't see us as just another employment agency or secondment agency. We are, first and foremost, 'employer'. Our people are not 'candidates'. They are colleagues.

Discover Maintec for you